Jämi Areena remix live 2022

Tapahtumat

Lomahotelli Jämi järjestää tapahtumia ja juhlia hotellin ravintolassa ja Jämi Areenalla. Pienemmät tapahtumat järjestetään Lomahotelli Jämin ravintolassa ja suuremmat Jämiareenalla jossa on tilaa jopa tuhannelle henkilölle. Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumista. Sivuilla olevan linkin kautta voit myös ostaa pääsylippuja ennakkoon. 

La 4.2.2023 Suvi Teräsniska

Helmikuun tähtiesiintyjä Jämi Areenalla. Liput ennakkoon 29,00 € / Ovelta 35,00 € (esiintyminen noin klo 24).

Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä yksitoista albumia. Hänen tuorein levynsä, joulutrilogian kolmas osa Tämä maailma tarvitsee joulun, ilmestyi marraskuussa 2021. Tulevalta studioalbumilta puolestaan on julkaistu tähän mennessä singlet Kaikki joiden jäljet säästin ja Vihaton.

Syksyllä 2021 katsojat supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmanneen Suvin suurimpia hittejä ovat muun muassa Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Jos menet pois, Pahalta piilossa, Elämäni miehiä ja Hei mummo.

Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Suvi Teräsniska – Vihaton

Lomahotelli Jämi * Jämintie 659, 38800 Jämijärvi